„Împreună la școală și în comunitate!” – un proiect Politeia, finanțat prin programul Active Citizens Fund România

„Împreună la școală și în comunitate!” – un proiect Politeia, finanțat prin programul Active Citizens Fund România

Suntem bucuroși să vă anunțăm că de astăzi, 15 ianuarie, începem un nou proiect în Dîrvari. Împreună cu părinții, copiii și profesorii din comunitate dar și cu autoritățile locale vom explora timp de 10 luni moduri de comunicare și participare cetățenească. Vom aborda teme ce țin de problemele locale și mai ales de educație. Revenim cu noutăți, stați aproape!

Mulțumim partenerilor, Școala Gimnazială nr 1 Ciorogârla, Structura Școala Gimnazială nr 2 Dîrvari și Primăria Ciorogârla, pentru deschidere și disponibilitate. De asemenea, finanțatorului Active Citizens Fund pentru încredere și susținere financiară.

 


Proiectul este derulat de Asociația Politeia în parteneriat cu Școala Gimnazială nr 1 Ciorogârla, Structura Școala Gimnazială nr 2 Dîrvari și Primăria Ciorogârla. Beneficiază de finanțare prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestei postări nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *