Un nou proiect la Dîrvari: „Reach for the Stars”  – Afterschool Club

Un nou proiect la Dîrvari: „Reach for the Stars” – Afterschool Club

Asociația Politeia a început anul 2021 cu vești bune. Cu sprijinul unei sponsorizări oferite de Fundația HE Space Children’s Foundation (HESCF), vom moderniza două săli din Școala Gimnazială nr. 2 Dîrvari. Vom transforma cele două încăperi în spații de învățare și recreere după programul normal de școală. Fiecare sală va avea o temă: prima încăpere va fi dedicată lecturii, în timp ce a doua va fi dedicată explorării universului (imaginea alăturată), fiind concepute modernizările pentru a permite vizualizarea filmelor educaționale.

Localitatea Ciorogârla (și implicit și satul Dîrvari) este în caratină în momentul de față. Imediat ce situația ne va permite, ne vom apuca de treabă.

HESCF este o organizație olandeză non-profit care se angajează să aducă o schimbare în viața orfanilor și a altor copii defavorizați, oferind acces și resurse pentru educație de înaltă calitate. HESCF își dorește o lume în care toți copiii au acces la educație care să le ofere instrumentele și independența pentru a-și modela propriul viitor. Organizația olandeză susține și implementează proiecte de educație, sănătate și bunăstare în întreaga lume, ținând întotdeauna cont de eficiență și pragmatism.

Asociația Politeia mulțumește HESCF pentru sponsorizarea proiectului. Vom reveni cu detalii în perioada următoare.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *