Problemele educației în România sunt bine-cunoscute. Cu fiecare pas, ne propunem să le cunoaștem și mai bine. Un lucru este cert: sistemul actual nu poate face față singur tuturor provocărilor. Învățământul formal are nevoie de sprijin, la toate nivelurile. Politeia vine în sprijinul celor care vor să facă mai mult, care vor să ofere cât mai mult copiiilor, celor care vor ei înșiși să învețe mai mult.

Pentru a ne putea realiza proiectele în cele mai bune condiții, avem nevoie, la rândul nostru, de susținere. Dacă îți place ce facem și vrei să ne ajuți, îți propunem patru căi prin care îți poți arăta susținerea. Dacă ai o altă propunere pentru noi, ne poți scrie un mesaj aici.

Donează direct prin PayPal

Implică-te ca voluntar!

Vino în echipa Politeia, ia parte în mod activ la schimbarea din educație! Cautăm atât oameni cu experiență, cât și oameni noi în domeniu. Căutăm oameni pasionați de educație, care ne împărtășesc dorința de schimbare în bine și care au energia necesară să se implice în proiectele noastre. Îți oferim, în schimb, oportunitatea să lucrezi într-un mediu prietenos și dedicat și să iei parte în dezvoltarea și implementarea proiectelor noastre. Toate acestea, desigur, în conformitate cu noua lege a Voluntariatului, prin care implicarea ta va fi recunscută oficial ca experiență de muncă.

Donează direct prin PayPal sau prin transfer bancar

Poți face o donație directă prin PayPal, apăsând butonul din stânga. Totodată, poți face un transfer bancar direct, în contul nostru deschis la BCR București:

Ro43 RNCB 0290 1433 0510 0001 Banca Comercială Română București

SWIFT: RNCB ROBU

CUI 33626532 Asociația Politeia

Redirecționează până la 3,5% din impozitul pe venit!

Persoane fizice pot să direcționeze până la 3,5% din impozitul lor pe venit către un ONG. Conform Codului Fiscal (legea 571/2003, Art. 57, al. 4 și Art. 84, al. 2), oricine poate să doneze o parte (3,5%) din banii pe care îi dă statului, fără niciun cost suplimentar. Astfel, există două formulare ce pot fi completate: formularul 230 – care se completează pentru redirecționarea banilor din venituri salariale – și formularul 200, de completat pentru alte venituri (vânzări de bunuri, drepturi de autor etc.) În cazul formularul 200 (declarația unică), datele noastre sunt disponibile pe site și pot fi folosite atunci când fiecare persoană își depune declarația la ANAF.

În cazul formularului 230, găsiți mai jos varianta precompletată cu datele noastre, prin care puteți redirecționa cei 3,5% pentru Asociația Politeia pe următorii 2 ani. Este suficient să o printați, completați cu datele personale și depus sau trimis la ANAF. Instrucțiuni complete de completare, precum și opțiunea redirecționării parțiale sunt disponibile în anexa aferentă formularului standard. În cazul în care nu știți unde este sediul ANAF de care aparțineți, găsiți adresele aici. Formularele trebuie depuse anual până pe data de 25 mai.

Vă stăm la dispoziție să vă ajutăm cu orice întrebări sau probleme de-a lungul acestui proces.

Redirecționează 20% din impozitul pe profit!

Persoanele juridice au opțiunea de a redirecționa pâna la 20% din impozitul pe profit. Dacă ai o firmă, ne poți contacta și împreună cu cei de la Contabilitate din firma ta putem identifca ce sumă ai putea să redirecționezi din impozitul pe profit.