Sprijină Politeia pentru a putea continua să lucrăm în comunitatea din Dârvari (comuna Ciorogârla, jud. Ilfov) și pentru a putea găsi soluții aplicabile și în alte comunități la probleme precum lipsa curentului electric, locuirea informală, absenteismul școlar, lipsa accesului la servicii medicale, lipsa celor necesare pentru a merge la școală etc.

Asociația Politeia a acordat sprijin familiilor cu copii din Dârvari, sprijin pentru branșarea la curent pentru peste 15 locuințe, sprijin educațional, haine, rechizite, și am încercat mereu să răspundem diverselor nevoi sociale sau educaționale din comunitatea de aici.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru Asociația Politeia

Formularul 230 prin care 3,5% din impozitul pe venit să ajungă la un ONG poate fi completat anul acesta și exclusiv online, până pe 25 mai 2024, apăsând butonul „Redirecționează” și urmărind pașii descriși acolo:

Dacă doriți să descărcați formularul, să îl completați, semnați și să îl trimiteți direct pe adresa de email a Asociației, la politeia.ro@gmail.com, puteți descărca formularul precompletat cu datele noastre de aici:

De peste 6 ani, Asociația Politeia lucrează împreună cu părinții și copiii din satul Dârvari, județul Ilfov, pentru a îmbunătăți situația școlară și familială a acestora. În funcție de nevoile transmise de comunitate, activitățile desfășurate au avut dimensiuni sociale, educaționale, dar și o direcție civică. Concluzia celor 6 ani de implicare este că abordarea unor probleme sistemice nu se poate realiza decât prin autoreprezentare și coalizare locală și națională pentru a putea avea forța de a aduce în atenția publică și politică problemele cu care comunitățile defavorizate se confruntă. În același timp, fără sprijin, în special fără sprijin material direct care să vizeze o parte din nevoile curente urgente, o astfel de organizare rămâne utopică. Asociația Politeia va continua să ofere sprijin educațional și social, în completarea organizării civice a familiilor defavorizate, în special a femeilor, pentru autoreprezentare. Pentru a ne putea realiza proiectele în cele mai bune condiții, avem nevoie, la rândul nostru, de susținere. Vă mulțumim!

Donează direct prin PayPal

Implică-te ca voluntar!

Vino în echipa Politeia, ia parte în mod activ la schimbarea din educație! Cautăm atât oameni cu experiență, cât și oameni noi în domeniu. Căutăm oameni pasionați de educație, care ne împărtășesc dorința de schimbare în bine și care au energia necesară să se implice în proiectele noastre. Îți oferim, în schimb, oportunitatea să lucrezi într-un mediu prietenos și dedicat și să iei parte în dezvoltarea și implementarea proiectelor noastre. Toate acestea, desigur, în conformitate cu noua lege a Voluntariatului, prin care implicarea ta va fi recunscută oficial ca experiență de muncă.

Donează direct prin PayPal sau prin transfer bancar

Poți face o donație directă prin PayPal, apăsând butonul din stânga. Totodată, poți face un transfer bancar direct, în contul nostru deschis la BCR București:

Ro43 RNCB 0290 1433 0510 0001 Banca Comercială Română București

SWIFT: RNCB ROBU

CUI 33626532 Asociația Politeia

Redirecționează 20% din impozitul pe profit!

Persoanele juridice au opțiunea de a redirecționa pâna la 20% din impozitul pe profit. Dacă ai o firmă, ne poți contacta și împreună cu cei de la Contabilitate din firma ta putem identifca ce sumă ai putea să redirecționezi din impozitul pe profit.