Mihai Vasile

Co-fondator, Președinte

De șase ani implicat în conducerea și în proiectele Politeia, este în prezent doctorand la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Babeș-Bolyai și activează ca expert politici publice în domeniile educație, protecție socială și muncă.

Mădălina Muscă

Vicepreședintă

Este doctor in sociologie cu o teză despre dificultățile educaționale ale copiilor romi din mediul rural și dinamicile de putere implicate în procesul de școlarizare. Are experiență de cercetare atât academică, în cercetarea de piață (calitativă și cantitativă) dar și în proiecte de consultanță pe tematici sociale. În prezent este cercetătoare independentă și colaborator într-un […]

Elena Trifan

Membră

Este doctor în sociologie cu o teza despre practicile de dezvoltare personală și relațiile sociale. Este cadru didactic asociat la SNSPA și Universitatea Babeș Bolyai. Este cercetătoare independentă și a colaborat cu numeroase instituții naționale și internaționale, pe tematici de cercetare socială. Este interesată de relațiile de muncă, inegalitate socială și sănătate mintală.

George Constantin

Secretar

Activează în domeniul IT, cu o experiență de peste 8 ani în managementul de echipă și asigurarea calității proiectelor informatice. Din 2017 a început să se implice ca voluntar în proiecte civice, lucru care l-a adus aproape de activitățile și acțiunile Politeia.