Strângem haine, cărți și jucării ca să premiem copiii din Dârvari

Strângem haine, cărți și jucării ca să premiem copiii din Dârvari

Într-una dintre postările anterioare, vă povesteam cum prin octombrie am început un sistem de recompensare: dacă copiii lucrează și mențin curățenia în clasă, primesc puncte; dacă lovesc sau jignesc pe cineva, dacă fac sau lasă mizerie, pierd puncte. La anumite praguri, sunt recompensați. În octombrie, am transformat sala de clasă într-un mini-cinematograf. În decembrie, au avut parte de o petrecere de Crăciun. Pentru ianuarie, le vom organiza un târg la care vor putea folosi punctele strânse pentru „a cumpăra” haine, cărți sau jucării.

De Crăciun am primit îmbrăcăminte pentru copii; le-am dat o parte din haine atunci, iar restul le-am păstrat pentru acest eveniment. Ne dorim să le oferim cât mai multe lucruri copiilor, mai ales în această perioadă în care orice haină în plus ajută.

Astfel, în perioada 26-30 ianuarie căutăm să strângem cât mai multe haine, cărți sau jucării potrivite pentru copii de 9-13 ani. Dacă sunteți din zona București-Ilfov și aveți lucruri de dat, ne puteți contacta oricând la 0727778858, iar noi vom veni să ridicăm pachetele de la voi.

Evenimentul va avea loc în sala de clasă a copiilor, săptămâna viitoare, miercuri sau vineri. Fiecare produs va avea o valoare stabilită de noi, iar copiii vor putea lăsa un bilețel cu numele lor pe lucruile pe care le doresc. La final, pentru produsele pentru care există mai mult de un copil interesat, vom organiza o licitație. Treaba copiilor este să se asigure că nu își vor depăși bugetul.

Prin această activitate, acoperim două aspecte importante ale proiectului nostru: oferim sprijin copiilor oferindu-le haine și alte lucruri de care altfel nu s-ar bucura și îi motivăm să se autodisciplineze și să muncească mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *