Raport interimar „Spre o educație mai bună pentru toți copiii”

Raport interimar „Spre o educație mai bună pentru toți copiii”

Cu aproape două luni în urmă începeam cel mai ambițios proiect al nostru. Întrucât ne dorim ca „Spre o educație mai bună pentru toți copiii” să evolueze și să-l putem extinde în viitor, este important să documentăm cât mai mult din progresul pe care îl facem. Astfel, atașat, găsiți un raport intermediar pentru primele săptămâni.

Ceea ce nu a intrat în raport dar vrem să menționăm aici este faptul că nu suntem singuri în această inițiativă. Ne bucurăm să anunțăm Fundația Emag ca primul partener în cadrul acestui proiect. Aceștia ne-au asigurat necesarul tehnologic – o multifuncțională, un flipchart, un videoproiector, o pereche de boxe și un ecran de proiecție – și au contribuit cu alți 10730 lei, bani din care vom asigura o parte din costurile de organizare și transport și vom servi sandwhich-uri copiilor. Le mulțumim și le dorim mult succes în toate proiectele pe care le dezvoltă.

Totodată, le mulțumim pe această cale și celor care au contribuit prin Bursa Binelui, platformă prin care am strâns alți 5300 lei: Dan B., Andrei. C, Chris O., Maria P., Teodora P., Rohit K., Matthew S., Camelia V. și Andra C.

Cheltuielile pentru perioada acoperită de raport se ridică la 1430 lei, la care se adaugă câteva costuri din perioada de pregătire și alte costuri ce țin de resursa umană. La finalul anului va urma un raport detaliat, în care vom propune un buget adaptat evoluției proiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *