Strângere de fonduri pentru pachete alimentare și sanitare pentru familiile din satul Dârvari (Ilfov)

Dragi prieteni și prietene,

În aceste vremuri dificile, venim din nou la voi cu rugămintea de a ne ajuta să facem viața puțin mai bună unor familii aflate în dificultate. Sunt momente grele pentru toți, dar în care problemele vechi se accentuează. Ne organizăm la Politeia pentru a strânge fonduri să asigurăm un minim alimentar și sanitar pentru cât mai multe familii defavorizate din Dârvari.

Folosim banii pe care-i păstrasem pentru un alt proiect comunitar, astfel că acum putem asigura deja cele necesare pentru 15 familii (peste 60 de persoane în total, copii de toate vârstele, adulți, bătrâni). Ne dorim însă să ajungem la de 2 dacă nu chiar 3 ori mai multe familii. Pentru asta însă, avem nevoie de sprijinul vostru! Puteți dona sume mari sau mici, orice sprijin este binevenit.

Unde poți dona

Prin PayPal:

Prin transfer bancar:

Ro43 RNCB 0290 1433 0510 0001 Banca Comercială Română București

SWIFT: RNCB ROBU

CUI 33626532 Asociația Politeia

Adresa: Str. Oboga nr. 5, bl. 160, sc. 1, ap. 25, sector 6, București, CP 062197

Prin Revolut: +40727778858

Pentru ce donezi

Din banii strânși vom lua produse pentru a face trei tipuri de pachete:

  • Pachetul pentru copii mici (sub 3 ani) – 235 lei/pachet – conține scutece, lapte praf, șervețele umede, săpun și șampon pentru copii mici.
  • Pachetul sanitar –  75 lei/pachet – conține săpun, șampon, detergent manual, pastă și periuțe de dinți, absorbante.
  • Pachetul alimentar – 200 lei/pachet – conține cartofi, ceapă, morcovi, țelină, conserve de mazăre, conserve de ciuperci, conserve de roșii, conserve de ton, pate la conservă, făină, mălai, ulei, fasole, orez, linte și alte asemenea.

Ce trebuie să știi

O bună parte din familiile defavorizate cu care lucrăm nu au curent electric, așa că ne orientăm către produse neperisabile. Prioritatea noastră sunt familiile cu copii mici, care și înainte de această criză aveau dificultate în a-și asigura minimul necesar.

Pornim de la un buget de 7.000 lei, la care sperăm să adăugăm alte 4.000 lei până luni, 13 aprilie, pentru a putea ajunge cu pachetele noastre la în jur de 25 de familii și un minim de 100 de persoane.

Cum mai poți ajuta

Ce ne-ar prinde bine, pe lângă donații, este să obținem oricare dintre produsele menționate în pachetele de mai sus la un preț mai mic, prin cineva care ne-ar putea oferi o reducere pentru achiziționarea produselor, fie de la producător, fie de la unul din lanțurile de supermarketuri.

Altfel, este de ajutor orice distribuire a apelului nostru în aceste zile. Știm că sunt mulți oameni dispuși să ajute, este important să ajungem la ei.

Mulțumim și vă dorim sănătate multă și să trecem cu bine peste această perioadă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *