Am dat startul înscrierilor la atelierele „Ce drepturi am?” Înscrie-te aici

Am dat startul înscrierilor la atelierele „Ce drepturi am?” Înscrie-te aici

Ce drepturi am? – Tot ce nu știai că vrei să știi înainte să te angajezi

Primul job va veni și cu prima ta experiență ca angajat. Știi la ce să te uiți când primești o ofertă de angajare? Ai văzut vreodată un contract individual de muncă și ce clauze conține? Te-ai gândit ce întrebări ar trebui să pui tu înainte să te angajezi undeva?

Dacă îți dorești să descoperi ce drepturi ai ca angajat, dacă vrei să afli la câte zile de concediu plătit ai dreptul, cum să te protejezi de abuzuri la locul de muncă, să te ferești de angajatori neserioși și cum să devii un lider printre colegii tăi, vino la atelierele „Elevi activi = viitori cetățeni activi și lucrători respectați” organizate de Asociația Politeia!

Asociația Politeia organizează două ateliere dedicate tinerilor aflați la început de carieră: primul prezintă o serie de informații elementare despre drepturile pe care orice angajat le are la un loc de muncă, iar al doilea vă va învăța cum puteți deveni un lider activ în școala ta și la viitorul job. 

Înscrierea și participarea la ateliere sunt gratuite. Dintre participanți, asociația Politeia va selecta 20 de elevi și studenți care vor participa gratuit la o tabăra de vară pentru tineri activiști, alături de experții Politeia în muncă, educație și activism civic.

Pentru înscrieri, completați formularul acesta.

 

Politeia este un ONG înființat în octombrie 2014 cu scopul de a contribui la îmbunătățirea educației în România. Politeia reprezintă o încercare de a înțelege problemele educației din România și de a oferi un sprijin celor care doresc să descopere și să se dezvolte independent. Mai multe detalii pe www.politeia.ro.

—-

Proiectul este derulat de Asociația Politeia în parteneriat cu Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, Liceul Tehnologic „Pamfil Șeicaru” Ciorogârla și Sindicatul IT Timișoara (SITT) și este finanțat prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *