Am deschis înscrierile pentru cursul de antreprenoriat pentru liceeni!

Am deschis înscrierile pentru cursul de antreprenoriat pentru liceeni!

Ne bucurăm să anunțăm un nou curs Politeia pentru liceeni, primul după mai bine de un an și jumătate. Educația antreprenorială este prezentă în programa școlară, însă subiectul este abordat într-un singur an și într-un număr redus de ore, iar cerințele formale de evaluare limitează și mai mult acest timp. Lipsește dimensiunea practică, fără de care este foarte dificilă înțelegerea complexităților din spatele teoriei.

Politeia propune un nou curs interactiv, care le va permite elevilor să pună în practică lucrurile pe care le învață. Cursul este deschis elevilor de peste 15 ani și va dura opt ședințe de câte 90 de minute fiecare. Prima întâlnire va avea duminică, 19 noiembrie, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, la ora 13.15.

Mai multe detalii despre curs pot fi citite pe pagina creată special. Înscrieri se pot face aici.

Menționăm că acesta este primul curs Politeia pentru care vom încuraja participanții să doneze cel puțin 200 de lei pentru proiectul „Spre o educație mai bună pentru toți copiii”. Ne dorim să dezvoltăm un model sustenabil pentru oganizația noastră. Astfel, vom organiza cursuri pentru o categorie de participanți din medii ce nu sunt dezavantajate, pentru care inițial vom încuraja donații, ca ulterior să implementăm un sistem de taxare. Banii strânși astfel vor fi folosiți pentru sprijinirea proiectelor din medii defavorizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *