Campanie de strângere de fonduri și donații pentru proiectul de la Dârvari!

Campanie de strângere de fonduri și donații pentru proiectul de la Dârvari!

În anul școlar 2017-2018 am intrat în cea mai ambițioasă etapă a proiectului nostru la Dârvari, „Spre o educație mai bună pentru toți copiii”. Astfel, pe lângă activitățile pe care le desfășurăm cu copiii cu care am început să lucrăm cu doi ani în urmă, din noiembrie 2017 colaborăm cu două învățătoare (clasele I și a IV-a) și cu profesorul de sport, iar în curând vom colabora și cu profesorul de muzică.

Concret, sprijinim doamnele învățătoare să lucreze cu copiii suplimentar, câte trei ore pe săptămână fiecare, iar cu domnul profesor de educație fizică încercăm să folosim activitățile sportive pentru a descuraja absenteismul și a promova un stil de viață activ. Cu domnul profesor de muzică vom încerca, de asemenea, să le oferim copiilor care au inclinații artistice un spațiu și sprijinul necesar ca să se desfășoare.

Toate acestea vin însă la un cost. Pentru a realiza aceste activități, avem, la rândul nostru, nevoie de sprijin.

Minimul pentru activitățile noastre cu cei care sunt acum în clasa a VII-a este de aproximativ 3000 de lei.

Cadrele didactice primesc 20 de lei pentru fiecare oră de curs. Învățătoarele vor lucra câte trei ore pe săptămână, profesorul de sport cinci ore, iar cel de muzică o oră la două săptămâni. Astfel, cheltuielile noastre lunare se vor ridica, doar cu acest cost, la aproximativ 1000 lei, ceea ce înseamnă că până la finalul anului școlar vom avea un cost total de minim 7000 lei.

Ne-am angajat, totodată, să răspundem nevoilor pe care le are școala, mai ales cei implicați în proiect. Vom avea mereu cheltuieli neprevăzute. La începutul lunii noiembrie, spre exemplu, am cumpărat cinci perechi de tastatură + mouse pentru calculatoarele din școală, dar și patru perechi de încălțări pentru copii. Sunt costuri pe care le susținem în prezent din fondurile pe care le avem disponibile din donații trecute. Dorim să păstrăm acea rezervă pentru astfel de nevoi plus o serie de alte cheltuieli pe care le vom anunța curând.

Tot curând vom anunța și o serie de evenimente și acțiuni prin care ne veți putea susține. Până atunci, însă, vă amintim că puteți face donații pe platforma Bursa Binelui, puteți seta plăți recurente prin PayPal, puteți dona direct prin PayPal sau prin transfer bancar, sau ne puteți contacta pentru o donație cash sau o sponsorizare (deductibilă din impozitul pe venit). Pentru ultimele trei, detalii legate de procedură sunt disponibile aici.

Donație unică
bursa-binelui

Donatii recurenteÎn fine, ca în fiecare an, strângem haine, încălțări și jucării pentru toate vârstele. Dacă aveți astfel de donații de făcut, ne putem întâlni în zona de centru a Bucureștiului în timpul zilei, putem să venim noi oriunde în București seara sau în weekend, sau puteți să veniți voi la noi. Ne puteți scrie aici sau ne puteți suna la telefon 0727778858.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *