Duminica la iarmaroc! Mergem cu tricourile Dar cu Har la „Iarmarocul Zen” (10/12/2017)

Duminica la iarmaroc! Mergem cu tricourile Dar cu Har la „Iarmarocul Zen” (10/12/2017)

Recent, Politeia a preluat inițiativa Dar cu Har. De astăzi, puteți comanda online tricourile Dar cu Har, 100% din bumbac organic, imprimate cu modele desenate de elevii din programul nostru „Spre o educație mai bună pentru toți copiii”.

Dacă vreți să vedeți tricourile și să ne vedeți și pe noi, ne găsiți duminica aceasta – 10 decembrie  2017 – la Iarmarocul Zen, Iarmarocul Părinților și Copiilor,  „un concept puzzle de eveniment, ce se adresează atât părinților, copiilor, bunicilor, cât și viitorilor părinți care caută să achiziționeze diferite lucruri pentru noua etapă ce va veni”.

Evenimentul va avea loc la  Centrul Educational Educateria, lângă Parcul Tineretului. Biletul de intrare este 10 lei/persoana, iar copiii nu plătesc. Mai multe detalii găsiți pe evenimentul de pe Facebook, sau în comunicatul de presă.

Noi vom fi prezenți cu toate modelele de tricouri pe care le avem în prezent. Prețurile vor fi aceleași ca pe site (60-65 lei), întreg adaosul (20 de lei) mergând către activitățile de la Dârvari.

Mulțumiri organizatorilor de la ZenMommy Events pentru invitație.

masina-femei matrioska-femei
masina-invers-femei masca-femei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *