Smart Spedition, primul sponsor din Ciorogârla

Smart Spedition, primul sponsor din Ciorogârla

Proximitatea de București înseamnă că Ciorogârla este o comunitate dezvoltată, ca tot județul Ilfov, cu platforme industriale de diferite tipuri, construite în ultimii 15 ani. În trecut, am beneficiat de sprijinul celor de la Solaris, care ne-au donat produse pentru câteva activități. Astăzi ne bucurăm să anunțăm că am primit o donație de 3000 de lei de la Smart Spedition, o firmă care nu doar că operează în Ciorogârla, dar printre fondatori se numără și o persoană care a crescut în comună.

Mulțumim Smart Spedition! Ne dorim foarte mult să atragem cât mai multe dintre firmele locale să contribuie la dezvoltarea comunității, în special prin susținerea educației.

SMART SPEDITION este o companie de expeditii si transport rutier de marfa, cu capital 100% romanesc. SMART SPEDITION realizeaza trasporturi de marfuri generale din/spre Europa.
Clientii vor ca marfa lor sa ajunga la timp si in siguranta. De aceea, pentru a veni in intampinarea necesitatilor si a dorintelor clientilor sai, SMART SPEDITION realizeaza operatiunile de transport cu promptitudine.
Practicam tarife mici, deoarece scopul nostru nu este profitul cu orice pret ci sporirea increderii clientilor formati si cresterea numarului si fidelizarea noilor parteneri.
Indeplinirea obiectivelor clientilor nostri este si obiectivul nostru. Filozofia care ne guverneaza este aceea de a trata cu maxima seriozitate si promptitudine problemele si nevoile clientilor nostri. Aceasta filozofie ne-a adus succes in activitatea noastra de pana acum si suntem convinsi ca nu ne va trada nici in viitor.
Suntem mandrii de colaborarea si cooperarea cu partenerii si cu clientii nostri. Suntem prompti, eficienti, flexibili si ne concentram asupra relatiilor noastre cu clientii si cu partenerii.

1 Comment

  • Un exemplu de urmat pentru toata lumea, deoarece investitia in viitorul educatiei este tot timpul una castigatoare. Bravo si felicitari!

    Radu Patrascu Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *